Jobs

Flagship Store Manager


Er du parat til at tage ansvar i et helt nyt butikskoncept i Kødbyen? Bliv Flagship Store Manager i en dynamisk virksomhed med vokseværk, hvor karrieremulighederne er gode, og hvor både selvstændigheden og kontaktfladen er stor.

På vej imod din egen butik

”Du bliver en vigtig del af et nyt tiltag i en voksende livsstils virksomhed, hvor du helt ekstraordinært er med til at sætte dit præg på vores udvikling – sammen skaber vi branchens flagskib med vores nye butikskoncept i Kødbyen,” fortæller CEO Morten Wagener

Velkommen indenfor i vores nye Flagship Store

Hos Butchers & Bicycles oplever vi stor efterspørgsel på vores unikke cargo bikes, og vi er stolte af at have åbnet en ny selvstændig konceptbutik, hvor kundeoplevelsen er i højsædet. Butikkens stilrene indretning og høje serviceniveau er med til at give vores kunder en ekstraordinær god oplevelse. Som Flagship Store Manager hæver du serviceniveauet op til nye højder.

Du sætter kundens behov først

Som Manager får du ansvaret for den daglige drift. Du refererer direkte til vores CEO, så du tager selvstændigt fat, når du leder butikken og de tilknyttede ansatte (assistenter og en chef mekaniker) og sørger for, at butikken og demo cykler altid fremstår præsentable. Du arbejder struktureret, når du hver dag håndterer kunder, som typisk vil være børnefamilier og selvstændige erhvervsdrivende. Du yder altid god og nærværende kundeservice både via telefon og mail og for de fremmødte kunder – også selvom køen er lang. Samtidig har du personaleansvar, hvor du bl.a. står for rekruttering, vagtplanlægning, lønindberetning, inddækning ved sygdom og daglig trivsel. Flagship store vil være åben tirsdag-fredag i tidsrummet 10:00-17:30, samt lørdage 11:00-15:00, hvor du bliver den primære drivkraft, med mulighed for organisering af supplerende timelønnet deltids-personale efter behov.

Bliv en del af vores vækstrejse

I det daglige får du et tæt samarbejde i en flad organisation med vores øvrige nøglemedarbejdere. I hjælper og støtter hinanden med det eneste formål at levere uovertruffen god service. Samtidig har du sparring med vores support, vores Area Sales manager, som håndterer al export salg og selvfølgelig i høj grad vores CEO, om konstant at sætte standarden for branchen. Støttet af holdet udvikler du selv konceptet som understøtter dit arbejde i det daglige og løfter vores fælles indsats for gode kundeoplevelser.

Serviceminded og selvstændig profil med kundetække

  • Du er resultatorienteret og sulten efter at levere varen. Du motiveres af at lukke handler med kunderne og at nå dine salgsbudgetter.
  • Du har sandsynligvis en baggrund fra enten møbel-, bil- eller cykelbranchen, fx som butiks- eller salgssassistent, og du er en super stærk sælger med sans for at guide kunder trygt igennem et salgsforløb af high-end produkter.
  • Du er præsentabel og udadvendt, og ikke bly for at skabe en uhøjtidelig stemning.
  • Du har selv børn, eller kan på anden måde relatere direkte til børnefamiliers behov i en travl hverdag.
  • Du besidder et stort drive og selvstændighed og sætter generelt ambitiøse mål for dig selv og dit arbejde.
  • Du kan flydende dansk og engelsk, både i skrift og tale. Kan du tysk, er det en yderligere fordel, men ikke et krav.

”Vi leder efter dig, der er kvalitetsbevidst og serviceminded helt ud til fingerspidserne. Du bliver sidste led i en beslutningsproces, der kan strække sig over længere tid, og du sætter en ære i at give vores kunder en god og imødekommende oplevelse, som fuldender kundens samlede opfattelse af vores brand” fortsætter Morten Wagener,, der glæder sig til at få dig med på den videre rejse.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag til partner Jakob Munk: jm@butchersandbicycles.com. Du er altid velkommen til at komme forbi butikken og hilse på og aflevere din ansøgning og/eller fremsende din ansøgning som et videoklip, hvor du forklarer hvorfor netop du skal have jobbet. Vi vurderer løbende ansøgninger og indkalder til samtale. Tiltrædelse snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Team Butchers & Bicycles

Om Butchers & Bicycles

Butchers & Bicycles er en dansk iværksætter virksomhed, som åbnede for salget af den prisvindende 3-hjulede e-cargo bike MK1-E i 2013. I dag beskæftiger virksomheden 9 fastansatte og eksporterer cykler til 24 lande via mere end 120 forhandlere og distributører.